Szia!

Ha erre a honlapra keveredtél, akkor nagy eséllyel azért vagy itt, mert szóltam neked, hogy lett egy blogom. Ez esetben a bemutatkozó szöveg nem fog sok újdonságot elárulni. A többieknek pár mondatban leírom, mivel foglalkozom jelenleg.

Negyedéves hallgató vagyok, gazdasági-pénzügyi szakra járok, ahol persze tanultam ezt-azt, de tudásom nagy része más forrásokból ered. Leginkább az internetet használom tudáshalmozásra, azon belül is elég sok videóanyagot nézek a youtubeon. (Pf, ki nevezi a youtubeot tudásforrásnak?)

Egyetemi tanulmányaimat elkezdve, hamar megakadt a szemem a Bitcoinon, a kriptovalutákon, illetve a blokklánc-technológián, így hobbiként tanulmányoztam, majd 2020 végén jelentkeztem cikk írónak a Cryptofalkához, hogy még aktívabban építsem tudásomat a téma kapcsán. Heti rendszerességgel írtam cikkeket különböző témákban, amely cikkek egy része megtalálható ezen a honlapon is. Tavaly év közepén már szerepeltem a Cryptofalka podcastjében, a Bitcoin kisokosban, amely ma is töretlenül megy. 2022 elejétől pedig én készítem a heti jelentéseket a privát csoport tagjainak, amiben a hét hírei és trendjei, valamint egy-két ismertető van összeszedve.

Concorde Podcast – Strand Fesztivál

Ezen kívül részmunkaidőben gyakornokként dolgozom a Digitális Jólét Programban, ahol blokklánc-technológiával kapcsolatos projektekben veszek részt.

Szakmai pályát félretéve, szeretek kirándulni (persze csak, ha jön olyan is velem, aki tudja az utat), podcasteket hallgatni, szeretem az állatokat (de nekem nincs háziállatom :c) és ha időm és kedvem is engedi, elmegyek futni (úgy gondolom, hogy szeretek is futni, de ez nem ilyen egyszerű). Közösségileg extrovertáltnak tartom magam, szeretek szórakozni (talán jogos a kérdés, hogy: ki nem?).

Arról, hogy miért kezdek bele egy blogba, egy külön bejegyzést írtam, amit itt tekinthetsz meg.

 

Elérhetőség: petigall00[kukac]gmail.com

 

Megjelenések: